Thailand 2012/2013


Bilder som ikke er vist før fra Thailand

 

Heihei! Har ikke vist alle bildene fra Thailand, men her er hvertfall noen! Kommer kanskje en del to eller kanskje en video? Nå er jeg på vei til Sander, så vi blogges etterpå eller imorgen! Ha en fin dag.

BLUE ELEPHANT

Heihei!

For to dager siden var vi på en resturant som heter "Blue Elephant", hvor det var kjempekjempe fint!  Og det var så god mat!  Blogget litt sent om dette, for jeg tenkte egentlig ikke at jeg skulle blogge om det!  Men idag har jeg ikke annet å blogge om, siden jeg har kun vært på stranda og senere spist på den beste resturanten vi har vært på her nede!  Var bufe der, og det  vvar så mye mat!  Ett langt hus med mat fra hummer til pizza til frukt. Imorgen klokken rundt 1900 drar vi til flyplassen og første fly går klokken 21:55! Jeg gruer meg virkelig til hjemreisen for vi skal ta tre fly.  Phuket til Bangkok, Bangkok til Amsterdam og Amsterdam til Oslo. Og ikke nok med det, vi må vente 10 timer i amsterdam før neste fly går!  Så vi får vell bare shoppe litt og sånt! Kommer til å bli utrolig sliten, og en lang tur hjem.  


NYTTÅRSAFTEN I THAILAND


Jeg ble tattt opp midt på gulvet og måtte gjøre litt forskjellig meed flasker med flammer som du ser over!  Han blåste også mens jeg holdt, og det var utrolig varmt!! 

Det ble sendt hundrevis av lanterner/rispapirballong! Var så flott å se på.  Om du ikke skjønner hva det er, kan du nok finne det ut på google.  

Til venstre;  De prikkene er da lanterner!     Til høyre ser du antrekket jeg brukte + håret og slikt.. Viste antrekket igår med bedre bilder.
Heihei!

Første gang jeg har feiret nyttårsaften i utlandet, og på en strand! Det var hvertfall en utrolig opplevelse!  Fyverkerier overalt, alle danset, spiste, sendte opp lanterner, hadde show og koste seg! Rundt 00:00 ble det utrolig mye!  Ble mer musikk, fler begynte å danse, fler fyverkerier, lanterner overalt i forskjellige farger. Ååh, det var helt supert!  Og jeg som fikk lov til å gå opp på "scenen" også!  Vi dro hjem rundt 4 på kvelden etter å ha drukket alt for mange drinker, spist, danset til det svei i beina, og ja.  Og idag kjente vell alle det!  Noen syke, noen slappe og trøtte.  Men gøy var det!   Vi drar hjem på torsdag, kommer hjem fredag kveld/natt til lørdag!  Blir synd å dra fra alt dette, men så mye som jeg savner folk og annet går det helt fint! Imorgen drar vi tidlig på stranda for å bli ekstra brune!  Godt nyttår til alle


-Hvordan feiret du dagen?
-Hva syns du om bildene? 

ANTREKKHele antrekket er fra Thailand.    (Det er ikke en kjole.  Det er et skjørt, bluse og beltet som fester de sammen)

BÅTTTUR TIL ULIKE ØYER


Når vi kjørte båt til første øy måtte vi stoppe båten 20-30 meter unna land, så det kom traktorer som kjørte ut i vannet  å hentet oss! 

Har aldri vist dere hvor mange og hvem vi er, så her er hele gjengen!  Til venstre min familie, Buberg og til høyre Moen familien + kjæresten til en av guttene. 

På første øy laget båtsjåføren vår fruktfat til oss!  Utrolig hyggelig og veldig uventet, og se så fint han gjorde det!  Melonhjerter og formede ananasbiter.  Ananas her nede er verdensbeste frukt! Vanligvis er jeg ikke så glad i ananas, men her er den helt nydelig!!   Og melonen. 

andre øy var det svære,rare fjell som måttes prøves ut! 
Heihei!

Siden vi har flyttet, må vi ta båt til stranda, og det gjorde vi da idag klokken 9!  Så vi måtte stå opp ganske tidlig.  Etter en time var vi framme på første strand/øy og det var kjempe fint der! Vi snorklet mye, badet og bare koste oss. Så tok vi båten til en annen øy å spiste lunch, og så til en annen øy hvor vi snorklet igjen, og bare koste oss. Så vi har vært på tre forskjellige øyer og det var kjempefint alle steder.  Imorgen drar jeg, mamma, Henrik, kristoffer,  Trym, Christopher (vet ikke om foreldrene dems skal være med) på sånn jungelklatring eller noe lignede.  Som jeg gleder meg veldig til! :)  Håper du har hatt en fin dag. -Syns om bildene?
-Ossen er det hjemme? 

JULAFTEN MIN HER I THAILANDVi begynte dagen med å dra på stranda!  Ble regn etterhvert, men som vanlig slutter det etter 5-10 minutter så vi ble!  


Så dro vi på shopping før spisinga!    fine altså, hahahSå dro vi å spiste på en kjempe fin resturant med nisser som kom, juletrær, julemusikk og full pakke.    -Senere dro vi på bar.  

Neste dag flyttet vi til andre siden av Phuket!   Forrige gang var vi i eget hus, denne gangen har vi to leiligheter! En for Bubergfamilien og en for Moenfamilien. 

Så dro vi senere ut å spiste!   -Det du ser på bilde er sånn vannspylere for pynt som står miidt i av hele området, og jeg skulle så klart prøve å komme meg gjennom uten å bli bløt, for vannet kommer plutselig på en side, så en annen, så midt i, så plutselig kommer alle...Kan også komme kun to spylere, og ja. Så man må bare tippe!  Heldigvis klarte jeg det, wuhuuu.Dette var julaften min + dagen etter!   Har det supert (y)  Men dere må ikke regne med blogging hver dag, for nettet her er veldig ustabilt. 

Design av:

INGVILD AASHEIM hits