sommer 2013


on a cold and rainy day i'd rather stay at home in my pajamas and watch movies all day.


Heihei! 
Som sagt var jeg i Oslo igår på motemesse med mamma og Tove som var ganske kult og få være med på!  Skal lage video om det senere så kan jeg legge den ut så dere får se litt ossen det var! :)    
Inatt kom Sander til meg, og da sov han over!  Vi la oss dessverre rundt kl. 5, og sto opp kl. 1400 så det eneste vi har gjort er å steke pannekaker til Filip og kompisene hans og til oss selv!  Har helt ødelagt døgnrytme, så gruer meg veldig til  å stå opp halv åtte hver dag..  jaja, fler som har ødelagt døgnrytme? 

 

SOMMERFERIEN MIN HAR BESTÅTT AAV

 

Vært med venner, Kroatia, kino, stranda, bursdager, jentekvelder, overnattinger, tusenfryd, Oslo, sankthans, shoppa, vannkriger, trent, danset, fotografert, utflyttningsfest til Ragne, Norway cup, halvtårsdag med Sander, 7 måndersdag med Sander,  byen, bowling, date, grillkvelder,  osv!  Hatt en fantastisk sommer.  Dessverre er den snart over, den 19. august, og da starter jeg faktisk på ny skole!  Etter mye diskusjon, søking, mail osv har jeg endelig fått byttet skole til Bytårnet, så gleder meg jo samtidig som jeg gruer meg veldig. Starter der heldigvis med venninna mi, Helene!  Så det blir jo enda bedre! Håper dere vil ønske meg lykke til første skoledag!!     Håper dere har hatt en fantastisk sommer, selv om den for noen av dere ikke er slutt enda. ♥  Kos dere de siste dagene om du fortsatt har ferie, hvis ikke kos dere på skolen/jobben! 


-Hvor lenge har du ferie, og hvordan har ferien din vært? 
-Hva har det beste du har opplevd denne sommeren? 

Når dette innlegget postes, er jeg i Oslo på motemesse eller på vei. 
Søstra mi har bursdag idag, men kunne dessverre ikke være hjemme for å feire den med ho!  Blir 20 år idag!  stordag,stordag.  Jeg og mamma er på motemesse i Oslo, men jeg ønsker deg en kjempe fin bursdag med vennene dine og håper du får mange fine gaver.   Veldig glad i deg, Nini!  

MY GIRLHeihei!   Nå er jeg hos Serine.  Vi har nettopp vært ute å tatt noen bilder, og nå bare sitter vi i senga med hver våres mac og blogger.  - HER er bloggen til Serine-.  Vi har ingen planer for idag, vi er begge veldig slitne!   Imorgen skal jeg på grillfest til Ragne for hun skal flytte til Vietnam, så vi skal ha en sånn hadebrafest hvor vi skal grille og kanskje gi  noen gaver til hun og si hadebra før hun drar den 13.  juli :(   Vil savne hun kjempe masse!  Det er så mye liv i hun og jeg digger latteren hennes.  Blir veldig trist når hun reiser.    Btw, tusen takk for alle leserne!  Dere har fått meg på 3. plass på Moss-topplista!  Thank uu ♥
  

-Syns om bildene?
-Hva gjør du denne onsdagen? 

Vennekos

Heihei!    For noen timer siden kom Mia til meg, så pakket jeg til overnatting så dro vi til hun.  Vi har spist jordbær dyppet i smeltet sjokolade, bare slappet av foran tven,  sett på What on earth (♥),  og vært ute å tatt noen bilder.  Imorgen vet jeg ikke helt hva vi skal, men vi finner nok på noe gøy hvis ikke jeg drar ut med Sivert og Syver.   Ha en fin kveld ♥


-Hva har du gjort i dag? 
-Hva syns du om bildene? 

JEG ER TILBAKE

Heihei!  

Da er jeg tilbake etter 60 dager uten blogging!  Jeg skulle egentlig starte å blogge igjen om jeg fikk nytt kamera til bursdagen min som er om 8 dager (!!)  men jeg klarer ikke vente, får bare håpe på at jeg får ett nytt!  Har savnet å blogge veldig mye, men samtidig har jeg vært veldig usikker når og om jeg i det hele tatt skulle fortsette, men nå som det er sommer og det blir forhåpentligvis mye sol, så blir man jo mer motivert, så jeg skal prøve å blogge fast.

Siden det er rundt to måneder siden sist, kan jeg jo legge en collage over noen av tingene jeg har opplevd! 

Har hatt en super sommer så langt, og håper at det fortsetter sånn!  Om 2 uker drar jeg til Kroatia åå!    Ha en fin sommer ♥


-Hva skal du i sommer? ♥

Design av:

INGVILD AASHEIM hits