Outfits


Outfit - blue shirt


                              
                                      Bukse:  vetikke,gammel   Skjorte:  H&M   Genser:  H&M   Armbånd:  Kroatia 
Heihei! 
Da var første skoledag gjennomført!  Var min første dag på Bytårnet idag, og det gikk kjempe bra!  Alle var snille og mange kom bort :)  Dette hadde jeg på meg idag, bare at krøllene var så klart mye bedre tidligere, mye av dem har gått bort som dere ser.  Ellers idag har jeg vært på jobben til mamma og feiret at Terra eiendomsmegling har blitt til Aktiv med mufffins og kake, så skal jeg snart spise, så på zumba med Mia.  ♥ Håper dere har hatt en grei skoledag idag, for dere som ikke har fri.  


-Syns om antrekket?  

Outfit 14.08.13 - White/black stripes


Shorts:  Spania     Stripete skjorte:  Bikbok    Jakke:  Urban    Lue:  Kjøpt av Ina  (Danmark).
                         
                                         

Briller:  Carlings   Arm-/fotbånd:   De brune kjøpt i kroatia, det sølve fått i gave av Johan. 


Heihei!   Da starter bloggen igjen, nå som sommerferien snart er over!  Savnet veldig og blogge, og gjort veldig mye som jeg gjerne skulle hatt blogget om.  Neste innlegg skal handle om hva jeg har gjort denne sommerferien, så håper jeg dere fortsatt leser bloggen min!     
Idag møtte jeg først Sander for å være med han en stund før vi dro til byen og handlet gave til søstra mi som har bursdag imorgen!  (broren min hadde bursdag igår).  Jeg kan dessverre ikke være med på å feire bursdagen til søstra mi siden jeg skal til Oslo imorgen på motemesse hele dagen, så får se om det blir noe tid til bloggen da, og om jeg i det hele tatt får nett!  Ha en fin dag! 

Simple outfit 060713


Shorts:  Spania     Trøye: brorsinHeihei!  Planene idag er å snart dra på banen en liten stund, så kommer Sander hjem (♥♥) som jeg gleder meg helt vilt til, så sover han her.   Gleder meg massemasse til å se han, han har jo vært i sverige hos sin fetter i en uke nå, så gleder meg veldig til å få tilbringe litt tid med han før jeg drar til Kroatia.   Btw, sorry for så dårlige outfitsbilder, men er så utrolig vanskelig å få det fokusert på meg når jeg ikke har selvutløserkontroll!   Ha en fin dag ♥

Antrekk - blomstrete skjørtConverse:  Fra kjæresten    Skjørt:  Thailand    T-skjorte:  Cubus     Cardigan:  Bror sin, fra Diesel

Heihei!  Drar snart på banen med mange fine folk, så snakkas vi etterpå ♥  Ha en fin dag!   Sola er tilbake <333333333333333333

-Hva syns du om antrekket?
-Hva skal du idag? :)  

OUTFIT 02.05.13 - Red converse, blue jacket


Bukse:   Bikbok   Sko, t-shorte, jakke:  vetikke    briller:  Mallorca (?)
Heihei!  Har ikke hatt tid til å blogge siden hver dag denne uken har jeg, Martine og Hanne øvd på verkettalenter som er imorgen!!  Så har ikke hatt tid til enten blogging eller lekser, så ønsk meg lykke til på samfunnsfagprøve/måltest imorgen..  Etter på skal jeg til Martine med Hanne og øve litt mer på dansen, ellers bare øve så mye som mulig på samfunnsfag og alle de andre fagene.  ØNSK MEG LYKKE TIL IMORGEEN!


-Syns om antrekket? 

OUTFIT - leopardbukser


jakke:  brorsin   Trøye:   H&M    Bukse:  Bikbok    Sko:  Mallorca

Solbriller:  utlandet 

Ring og øredobber:  GinaTricotHeihei!   Har utrolig dårlig tid, siden jeg starter på trening klokken 17:00, og har ikke kledd på meg + vi skal hente Martine itillegg, så hade bra!

-Hva syns du om antrekket?   

OUTFIT 31.03.13

 

Sko:  Thailand     Strømpebukse:  vet ikke    Shorts:  Fått av Damla     Genser:    Cubus    Vest:  Bikbok    Ugleøredobber:   Thailand Ringen:   mammas                  ---------->  pen når jeg ler

 

Hva syns du om antrekket? 

OUTFIT - bursdag

 

 

Gratulerer så mye med dagen, Christina! Kjempe glad i deg.  ♥

Kjole;   GinaTricot  199    Heihei!   Skal i bursdag etterpå til Christina, og som vanlig er jeg ferdig for lengst og er flere timer til, hehee.    Kjøpte denne kjolen idag på Mosseporten som jeg skal bruke i bursdagen, elsker den!    Har ikke funnet ut hva slags smykker, sko og tilbehør jeg skal bruke, derfor kom bare kjolen ut nå! 


-Syns om kjolen? 

Design av:

INGVILD AASHEIM hits