desember 2012


ANTREKKHele antrekket er fra Thailand.    (Det er ikke en kjole.  Det er et skjørt, bluse og beltet som fester de sammen)

BÅTTTUR TIL ULIKE ØYER


Når vi kjørte båt til første øy måtte vi stoppe båten 20-30 meter unna land, så det kom traktorer som kjørte ut i vannet  å hentet oss! 

Har aldri vist dere hvor mange og hvem vi er, så her er hele gjengen!  Til venstre min familie, Buberg og til høyre Moen familien + kjæresten til en av guttene. 

På første øy laget båtsjåføren vår fruktfat til oss!  Utrolig hyggelig og veldig uventet, og se så fint han gjorde det!  Melonhjerter og formede ananasbiter.  Ananas her nede er verdensbeste frukt! Vanligvis er jeg ikke så glad i ananas, men her er den helt nydelig!!   Og melonen. 

andre øy var det svære,rare fjell som måttes prøves ut! 
Heihei!

Siden vi har flyttet, må vi ta båt til stranda, og det gjorde vi da idag klokken 9!  Så vi måtte stå opp ganske tidlig.  Etter en time var vi framme på første strand/øy og det var kjempe fint der! Vi snorklet mye, badet og bare koste oss. Så tok vi båten til en annen øy å spiste lunch, og så til en annen øy hvor vi snorklet igjen, og bare koste oss. Så vi har vært på tre forskjellige øyer og det var kjempefint alle steder.  Imorgen drar jeg, mamma, Henrik, kristoffer,  Trym, Christopher (vet ikke om foreldrene dems skal være med) på sånn jungelklatring eller noe lignede.  Som jeg gleder meg veldig til! :)  Håper du har hatt en fin dag. -Syns om bildene?
-Ossen er det hjemme? 

JULAFTEN MIN HER I THAILANDVi begynte dagen med å dra på stranda!  Ble regn etterhvert, men som vanlig slutter det etter 5-10 minutter så vi ble!  


Så dro vi på shopping før spisinga!    fine altså, hahahSå dro vi å spiste på en kjempe fin resturant med nisser som kom, juletrær, julemusikk og full pakke.    -Senere dro vi på bar.  

Neste dag flyttet vi til andre siden av Phuket!   Forrige gang var vi i eget hus, denne gangen har vi to leiligheter! En for Bubergfamilien og en for Moenfamilien. 

Så dro vi senere ut å spiste!   -Det du ser på bilde er sånn vannspylere for pynt som står miidt i av hele området, og jeg skulle så klart prøve å komme meg gjennom uten å bli bløt, for vannet kommer plutselig på en side, så en annen, så midt i, så plutselig kommer alle...Kan også komme kun to spylere, og ja. Så man må bare tippe!  Heldigvis klarte jeg det, wuhuuu.Dette var julaften min + dagen etter!   Har det supert (y)  Men dere må ikke regne med blogging hver dag, for nettet her er veldig ustabilt. 

Design av:

Ingvild Aasheim hits