september 2012


VIDEOBLOGG - Gratulerer med dagen, min kjære venn


TRYKK PÅ TANNHJULET OG VELG 1080pHD

LES UNDER: 


Idag hadde min kjære bestevenn bursdag!  Hun ble endelig 13 år.   Jeg elsker deg utrolig høyt, og laget en video som viser noen av minnene våre.  

OG JEg må bare si at vi har forandret oss EKSTREMT på litt over to år..  Spesielt Mia, hahah.   Søt daa :)     Og er ikke vits med hatmeldinger, vi gikk i 6. klasse på noen av videoene, takk for meg.

-Forresten:   Mia har lært å heve øyenbryna! fyfaen stolt av deg brur.   

BILDER FRA HELGA


Verdenssøteste bikkjer!  (3 stk, 2 av dem er anines)

Spist kebab, sovet og hatt det koselig.  


Og vært på Nonstop-festivalen med herlige mennesker. 


Heihei!  Hatt det utrolig koselig denne helga!  Sov hos Anine, og igår var vi på Nonstop-festivalen med supre mennesker.  Vi dro hjem litt tidlig, for det var så kaldt, og den gruppen vi kjente skulle bare danse en gang.   Uansett så var det koselig.   Vi har badet i Jacuzzi, vært på festival, sett på film,  og meer.   Kjempe glad i deg, Anine ♥-Hva har du gjort denne helga? 

LOVE MY NEW BRACELET

Tusen takk, pappaa ♥  loveyou

OUTFIT - bursdag

 

 

Gratulerer så mye med dagen, Christina! Kjempe glad i deg.  ♥

Kjole;   GinaTricot  199    Heihei!   Skal i bursdag etterpå til Christina, og som vanlig er jeg ferdig for lengst og er flere timer til, hehee.    Kjøpte denne kjolen idag på Mosseporten som jeg skal bruke i bursdagen, elsker den!    Har ikke funnet ut hva slags smykker, sko og tilbehør jeg skal bruke, derfor kom bare kjolen ut nå! 


-Syns om kjolen? 

Design av:

Ingvild Aasheim hits