august 2013


Spørsmål og svar

Hvorfor skal du bytte skole? 
Mye om trivsel og syns det var veldig dårlig miljø på Verket, ellers mange personlige grunner :) 


Lykke til!
Når skal du skrive om motemessa foressten? :) 
Tusen takk:)     Mamma har minnekortet mitt hvor alle bildene og videoene er på, så får dessverre ikke blogge om det før jeg får det, og det er når en sånn instagramkonkurranse er over!  


Såå fin! Veit du om hun lager til fler?
<3   Ja, det gjør hun!  Bare gå inn på bloggen hennes HER og skriv en kommentar, eller send henne en melding på facebook HER :) 

Dine negler? Går sikkert bra vettu :) lykke til
Nei, er dessverre ikke mine negler!    - Tusen takk, gikk helt supert :) 


Hva er motemesse?
Man får se klærkolleksjonen til neste år.  Eier du (eller en kjent, som jeg og moren min gjorde) en klesbutikk skal du dit og plukke ut jeans, bluser, trøyer, kjoler osv som passer for din butikk så betaler du for det, så kommer de klærne iløpet av neste år.  Catwalk så vi, det var en konkurranse så var ikke så mange som gikk, men veeldig spessielle klær siden det var en konkurranse.   Veldig mye mer, skriver mer om det når jeg har fått minnekortet mitt hvor alle bildene og videoene fra motemessa er.  


Hvorfor er ikke Sander der? Er ikke ragne å Sander venner?:) fin blogg forresten ❤
Jojo, de er kjempe gode venner :)  Sander var i Sverige hos sin fetter når utflyttningsfesten var.   Tusen takk ♥

Hva fikk du av Sander til bursdagen din?:-)
Et sølvsmykke som er formet som et hjerte med en diamant på tuppen, en søt bamse hvor det står "I love you so much" og verdensfineste (jeg tuller ikke) hjemmelagde kort! ♥

Outfit - blue shirt


                              
                                      Bukse:  vetikke,gammel   Skjorte:  H&M   Genser:  H&M   Armbånd:  Kroatia 
Heihei! 
Da var første skoledag gjennomført!  Var min første dag på Bytårnet idag, og det gikk kjempe bra!  Alle var snille og mange kom bort :)  Dette hadde jeg på meg idag, bare at krøllene var så klart mye bedre tidligere, mye av dem har gått bort som dere ser.  Ellers idag har jeg vært på jobben til mamma og feiret at Terra eiendomsmegling har blitt til Aktiv med mufffins og kake, så skal jeg snart spise, så på zumba med Mia.  ♥ Håper dere har hatt en grei skoledag idag, for dere som ikke har fri.  


-Syns om antrekket?  

School inspiration


Hei! 
Unnskyld for at jeg ikke blogga igår, men mamma har kameraet på jobben siden de måtte låne det og da var det ikke vits å blogge!  Men får kameraet etterpå, så tenkte å lage innlegg "school inspiration" nå som mange starter på skolen imorgen!  Syns sommerferien har vært helt super, og fått vært med på mye så jeg er fornøyd.  Imorgen begynner jo jeg på ny skole - Bytårnet - så er veeeldig nervøs!!  Heldigvis kjenner jeg veldig mange, men vet ikke hvilken klasse jeg kommer i eller noe.  Menmen, ønsk med lykke til!   Kos dere på skolen imorgen, dere som skal ♥ 

on a cold and rainy day i'd rather stay at home in my pajamas and watch movies all day.


Heihei! 
Som sagt var jeg i Oslo igår på motemesse med mamma og Tove som var ganske kult og få være med på!  Skal lage video om det senere så kan jeg legge den ut så dere får se litt ossen det var! :)    
Inatt kom Sander til meg, og da sov han over!  Vi la oss dessverre rundt kl. 5, og sto opp kl. 1400 så det eneste vi har gjort er å steke pannekaker til Filip og kompisene hans og til oss selv!  Har helt ødelagt døgnrytme, så gruer meg veldig til  å stå opp halv åtte hver dag..  jaja, fler som har ødelagt døgnrytme? 

 

NY HEADER

Heihei! Som dere sikkert har sett, har jeg fått ny header!  Verdens søteste Mathea Kildahl Kjølle har laget den til meg, og som dere ser - er hun kjempe flink!!  Tusen takk til hun ♥ Trengte jo en ny header, så veldig flott at hun lagde en nå.      -Hva syns du om den nye headeren? 

Når dette innlegget postes, er jeg i Oslo på motemesse.  

SOMMERFERIEN MIN HAR BESTÅTT AAV

 

Vært med venner, Kroatia, kino, stranda, bursdager, jentekvelder, overnattinger, tusenfryd, Oslo, sankthans, shoppa, vannkriger, trent, danset, fotografert, utflyttningsfest til Ragne, Norway cup, halvtårsdag med Sander, 7 måndersdag med Sander,  byen, bowling, date, grillkvelder,  osv!  Hatt en fantastisk sommer.  Dessverre er den snart over, den 19. august, og da starter jeg faktisk på ny skole!  Etter mye diskusjon, søking, mail osv har jeg endelig fått byttet skole til Bytårnet, så gleder meg jo samtidig som jeg gruer meg veldig. Starter der heldigvis med venninna mi, Helene!  Så det blir jo enda bedre! Håper dere vil ønske meg lykke til første skoledag!!     Håper dere har hatt en fantastisk sommer, selv om den for noen av dere ikke er slutt enda. ♥  Kos dere de siste dagene om du fortsatt har ferie, hvis ikke kos dere på skolen/jobben! 


-Hvor lenge har du ferie, og hvordan har ferien din vært? 
-Hva har det beste du har opplevd denne sommeren? 

Når dette innlegget postes, er jeg i Oslo på motemesse eller på vei. 
Søstra mi har bursdag idag, men kunne dessverre ikke være hjemme for å feire den med ho!  Blir 20 år idag!  stordag,stordag.  Jeg og mamma er på motemesse i Oslo, men jeg ønsker deg en kjempe fin bursdag med vennene dine og håper du får mange fine gaver.   Veldig glad i deg, Nini!  

Outfit 14.08.13 - White/black stripes


Shorts:  Spania     Stripete skjorte:  Bikbok    Jakke:  Urban    Lue:  Kjøpt av Ina  (Danmark).
                         
                                         

Briller:  Carlings   Arm-/fotbånd:   De brune kjøpt i kroatia, det sølve fått i gave av Johan. 


Heihei!   Da starter bloggen igjen, nå som sommerferien snart er over!  Savnet veldig og blogge, og gjort veldig mye som jeg gjerne skulle hatt blogget om.  Neste innlegg skal handle om hva jeg har gjort denne sommerferien, så håper jeg dere fortsatt leser bloggen min!     
Idag møtte jeg først Sander for å være med han en stund før vi dro til byen og handlet gave til søstra mi som har bursdag imorgen!  (broren min hadde bursdag igår).  Jeg kan dessverre ikke være med på å feire bursdagen til søstra mi siden jeg skal til Oslo imorgen på motemesse hele dagen, så får se om det blir noe tid til bloggen da, og om jeg i det hele tatt får nett!  Ha en fin dag! 

Design av:

Ingvild Aasheim hits