april 2013


SUMMERINSPIRATIONJeg er sååå klar for sommeren nå ♥

CHINESE FOOD

Heihei!  Vært en utrolig bra søndag som startet med  å dra til kjæresten rundt 1500 (før det bare fiksa jeg meg og slikt, hadde dårlig sminkedag så tok utrolig lang tid) hvor vi bare slappet av og koste oss som vanlig (<3).   Halv seks ble jeg hentet av familien (minus pappa, han er i Chicago) fordi vi skulle spise på verdensbeste resturant!!  Ming, en kinesisk resturant.  Var så utrolig godt å spise ute i byen på dag, og maten var jo så god.  Jeg bestilte sterk kylling med cashew nøtter, søt saus og ris (<3), som jeg har bestilt hver eneste gang.  Håper alle har hatt en fin helg, og er klare for skolen imorgen..

-Syns om bildene?
-har du spist der før? 

 

INNKJØP FRA SKICubus for kr ?Bikbok  49,-  (salg)

Tettsittende magetopp:   Bikbok 149,- (?)

Bikbok 149,-

GinaTricot 299,-


Cubus 300,-  ELLER 600,-    det husker jeg ikke-Syns om innkjøpet?

God helg. 

Redblue 3D effectInnkjøpet fra ski kommer imorgen, loveerrrr

OUTFIT - leopardbukser


jakke:  brorsin   Trøye:   H&M    Bukse:  Bikbok    Sko:  Mallorca

Solbriller:  utlandet 

Ring og øredobber:  GinaTricotHeihei!   Har utrolig dårlig tid, siden jeg starter på trening klokken 17:00, og har ikke kledd på meg + vi skal hente Martine itillegg, så hade bra!

-Hva syns du om antrekket?   

ANTREKK OG INNKJØP

Bikinioverdel:  Cubus 149,-   bukse:  Bikbok 75,-  (50%salg)   trøye:  H&M 99,-    smykke og ring:  GinaTricot 15,- per   øyenbrynstegner: H&M 30,-

 

antrekkk: 

Genser:  Bikbok     Bukse:  Bikbok     Sko:   huskerikke

 

Heihei!

Skolen idag var helt normal, vi hadde dans i gym og jeg fikk 6, wuhuu.   Veldig sen blogging siden rett etter skolen dro jeg til Amfi med Serine, Hanne, Mia og Vigil fordi det var 50% på hele Bikbok, og da må man jo gripe sjangsen!  Var å kjøpte litt her og der, og veldig fornøyd med kjøpet.   Jeg var som sagt i Ski i helga som var med Serine, og kjøpte et par ting der som jeg viser imorgen mest sannsynelig. 


-Hva syns du om antrekket?
-Hva syns du om det jeg kjøpte? 

JEG ER TILBAKE
Hei!   Da er jeg tilbake etter nesten 3 ukers pause.  Motivasjonen er høy nå som endelig været er fint ute!  De siste ukene har det jo bare vært vått og kaldt, men denne uken har det vært ganske varmt!  Vi jentene valgte til å med å være ute i frimenuttene i går, og det var utrolig deilig.   Bildene over viser hva jeg har gjort i det siste.    Jentekveld, vært i ski med Serine og brent over 2500 kr, overnattinger, tatt klassebilde - Cafédate -  Trening, og egentlig bare vært ute med mange fine mennesker.   Har også en god nyhet!  Verket talenter foregår på skolen min nå, og jeg og to andre jenter av meg har meldt oss på hvor vi skal danse!  Vi har kun litt over en uke på oss til å lage en hel dans (som vi tenkte skulle være på rundt 6-7 min) og lære den utenatt og så fremføre den, såå er bare å ønske oss lykke til!  

 

-Hva har du gjort i det siste og ossen er været hos deg? 

MY LATEST INSTAMOMENTS
følg meg på instaa ;   siribub


-hva heter du?  

Bilder som ikke er vist før fra Thailand

 

Heihei! Har ikke vist alle bildene fra Thailand, men her er hvertfall noen! Kommer kanskje en del to eller kanskje en video? Nå er jeg på vei til Sander, så vi blogges etterpå eller imorgen! Ha en fin dag.

LINKERUNDE

Tenke å sette i gang en linkerunde, så har du blogg så meld deg påå!
 


-Er du med?  

InspirationNå er jeg hos Sander, og vi har ingen spiesielle planer i dag.

Hva syntes du om bildene?
 

Design av:

Ingvild Aasheim hits