februar 2013


INNKJØP 27.02.13


Telefonholder:  TGR 40,-       Bodum:   Kitchen 199,-

"Telefonholder"  som jeg bruker når jeg trener mens jeg hører på musikk.  

Bodum:  Jeg bruker den til å ha med Smoothie på skolen, men funker med te og kaffe også.  Det er med to lokk, et vanlig et, og et annet til kaffe når du presser den selv. 

 

Tusen takk for alle leserne i går og 5. plass på topplisten i Moss ♥

vinterferien min


♥overnattinger. ♥Trysil med kjæresten. ♥Medlemsskap på "Ditt treningssenter" - trent. ♥Fått sjokoldefontene. ♥drømmemåltider.  ++++


Heihei!  

Veldig lenge siden sist, men har hatt en pause fra all blogging hvertfall nå som ferien var!  Er hvertfall tilbake nå for fullt, og skal prøve mitt beste!  Blir veldig vanskelig å ha to innlegg i hverdagen, for hver dag etter skolen så drar jeg å trener på Ditt treningssenter, og da kommer jeg hjem rundt halv fem tiden!  Men jeg skal prøve så godt jeg kan.      
Ferien min har vært super! Var virkelig på tide med en ferie fra skolen, og kan ikke vente til påskeferien ♥   Håper dere har hatt det supert!   

World's greatest

♥  En måned i går. 


Skulle egentlig postes igår, men det ble for sent.  
HeiheI!   

Er torsdag idag, og jeg er "syk".  Er ikke nøyaktig syk, men har utrolig mye smerter og har svelget utrolig mange paracetter nå, men funker ikke spesielt. Men det roer seg mer og mer heldigvis!  Må være frisk imorgen for da skal klassen til Middagsåsen og stå langrenn, slalom eller ake + at nøkkeland kommer også!   Jeg skal da stå på snowboard.  Også er det jo helg, og det vil jeg jo være frisk til!  Har planer som jeg gleder meg veldig til!   Ha en fin dag videre. ♥

 

UKM 2013
Siden jeg var med på UKM i år har jeg ikke hatt tid til å blogge i det siste.

Design av:

Ingvild Aasheim hits