januar 2013


INNKJØP..

...for noen dager siden

Ginatricot 99,- per

JENTEKVELD

Heihei!

Var på jentekveld igår med Anna, Mia, Serine, Sofie, Hanne og Vigil!   Denne gangen hadde vi det hos Mia, og det var kjempe koselig!  Gjorde masse gøyalt.   Men jeg har desverre blitt ganske syk, så jeg har ikke hatt så god tid til å blogge.  Imorgen, mandag og tirsdag skal jeg på dansetrening for UKM nærmer seg! Så jeg må være frisk, så nå får jeg legge meg under dyna hele dagen og prøve å bli frisk!  Ha en fin helg.  


-Syns om bildene?

inspiration by me #4

Alle bildene er fra Thailand. 

 


♥ sommer 

LITE INNKJØP


Hårbånd:   Glitter 59,-          Olajakke:   Gina Tricot  299,- (?)         Neglelakk:  H&M  49,- per     Mascara:   H&M   huskerikke,-


Heihei!

På fredag var jeg på Mosseporten før bursdagen til Vigil og kjøpte noen få ting!  Kjøpte en jakke jeg virkelig elsker, en superbra mascara jeg bruker fremover og to billige neglelakk som er fine, men du må ta noen runder med strøk før det blir bra.  Kjøpte også to bånd, dere ser kun et svart, flettet bånd på bilde, for jeg fant ikke det andre akk nå!  Men det andre er helt normalt, brunt bånd fra glitter til 20 (?) kr.   Idag var 8, 9. og 10.  i Mossehallen og hadde fotball- og håndballcup!  Vi var til sammen rundt 12 lag (?) og til slutt hadde vi semi- og finale!  Mitt lag tapte i fotball, men kom til finalen i håndball, men tapte den!  Men glad vi kom så langt vi gjorde!  Og det beste var jo at vi hadde det gøy. Ingen planer idag, men vi får se hva dagen bringer.    Ha en fin dag.  

winterinsposmiling has always been easier, than explaining why you're sad.


Long time ago..


Heihei!

I et tidligere innlegg fortalte jeg at jeg skulle prøve ut dansinga, diamante, neste tirsdag!  Men endring i planene!  Jeg og Martine prøver det heller ut idag!  åå, som jeg gleder meg. Den begynner sent, så skal vel gjøre litt lekser ved mindre jeg får andre planer! Ha en fin dag! ♥

20,21. januar
Heihei!

Igår var jeg med Sander, Amalie, Nhu, Ragne og Markus på bowling!   Jeg dro først til Sander og var der litt, så møtte vi resten og gikk opp til bowlingen.   Beklager for å ikke ha blogget tidligere, men når jeg kom hjem fra skolen ble jeg kjørt til Mossehallen for å møte Sander, Ragne og Amalie for å bade!  Kom nettopp hjem, og har hatt det kjempe gøy :-)     Ha en fin kveld. 

 

-Syns om bildene?
-Hva har du gjort idag?  

 

 

OGSÅ har min kjære venn, Vigil, bursdag idag!!  ææ, vil gratulerer deg med 14årsdagen din! Håper den har vært super, du fortjener alt godt ♥♥  Elsker deg. 

Good morning, sunshine


God morgen!  Eller kanskje god ettermiddag...

Våknet opp rundt 12, og sjekket bloggen og jeg ble så glad!!  Jeg er på 3. plass på topplisten i Moss, hadde over 500 sidevisninger igår og over 200 lesere.  Åå, ble så glad.    Ogsåå - - Har funnet ut at jeg og Martine skal prøve oss på Diamante (dansing) neste uke, på tirsdag!  Jeg har jo hatt så lyst til det så lenge, men aldri funnet en å begynne med! Så det er det eneste jeg tenker på om dagen, jeg gleder meg så utrolig mye, åå! ♥    Idag håper jeg dagen blir morro!  Er sol idag, fortsatt iskaldt, MEN sol!  Har ingen planer idag, men vi får se hva dagen bringer!   Ha en fin dag! ♥


-Hva er dine planer for dagen? 

BILDER FRA HIPPIEBURSDAG<------ Vigil - bursdagsbarnet 


Heihei!

Som sagt var jeg i hippiebursdag igår hos Vigil!  Utrolig gøy, og alle så utrolig stilige ut! haha.  Koste meg utrolig mye, elsker virkelig sånne jentekvelder, åå.  


-Hva syns du om bildene? 

INNKJØP 14.01.13

Undertøy:  Cubus 99,-               Bukse :  Bikbok 299,-               Sko, uggs - Porto bello  2000,-

BLUE ELEPHANT

Heihei!

For to dager siden var vi på en resturant som heter "Blue Elephant", hvor det var kjempekjempe fint!  Og det var så god mat!  Blogget litt sent om dette, for jeg tenkte egentlig ikke at jeg skulle blogge om det!  Men idag har jeg ikke annet å blogge om, siden jeg har kun vært på stranda og senere spist på den beste resturanten vi har vært på her nede!  Var bufe der, og det  vvar så mye mat!  Ett langt hus med mat fra hummer til pizza til frukt. Imorgen klokken rundt 1900 drar vi til flyplassen og første fly går klokken 21:55! Jeg gruer meg virkelig til hjemreisen for vi skal ta tre fly.  Phuket til Bangkok, Bangkok til Amsterdam og Amsterdam til Oslo. Og ikke nok med det, vi må vente 10 timer i amsterdam før neste fly går!  Så vi får vell bare shoppe litt og sånt! Kommer til å bli utrolig sliten, og en lang tur hjem.  


NYTTÅRSAFTEN I THAILAND


Jeg ble tattt opp midt på gulvet og måtte gjøre litt forskjellig meed flasker med flammer som du ser over!  Han blåste også mens jeg holdt, og det var utrolig varmt!! 

Det ble sendt hundrevis av lanterner/rispapirballong! Var så flott å se på.  Om du ikke skjønner hva det er, kan du nok finne det ut på google.  

Til venstre;  De prikkene er da lanterner!     Til høyre ser du antrekket jeg brukte + håret og slikt.. Viste antrekket igår med bedre bilder.
Heihei!

Første gang jeg har feiret nyttårsaften i utlandet, og på en strand! Det var hvertfall en utrolig opplevelse!  Fyverkerier overalt, alle danset, spiste, sendte opp lanterner, hadde show og koste seg! Rundt 00:00 ble det utrolig mye!  Ble mer musikk, fler begynte å danse, fler fyverkerier, lanterner overalt i forskjellige farger. Ååh, det var helt supert!  Og jeg som fikk lov til å gå opp på "scenen" også!  Vi dro hjem rundt 4 på kvelden etter å ha drukket alt for mange drinker, spist, danset til det svei i beina, og ja.  Og idag kjente vell alle det!  Noen syke, noen slappe og trøtte.  Men gøy var det!   Vi drar hjem på torsdag, kommer hjem fredag kveld/natt til lørdag!  Blir synd å dra fra alt dette, men så mye som jeg savner folk og annet går det helt fint! Imorgen drar vi tidlig på stranda for å bli ekstra brune!  Godt nyttår til alle


-Hvordan feiret du dagen?
-Hva syns du om bildene? 

Design av:

Ingvild Aasheim hits