Kroatia 2013


BILDER FRA KROATIA


Fra høyre:  Eirik, Adrian, Ludvik, meg, Eline og Stine.

Adrian

Filip, meg og Eirik

Mamma og pappa

Meg og Eline

Jesper


Ludvig, meg, Jesper, Ludvig.        ---- nederst til høyre;   Meg, Jesper og Adrian

Adrian

Jesper. Mårnmårn!  Som sagt skulle jeg være i Kroatia i ti dager, men siden alle i familien min (untatt meg) ville hjem tidligere, så dro vi hjem idag.. dessverre! 3 av 5 familier er der nede nå, og resten er hjemme!  Jeg har hvertfall hatt en helt fantastisk tur, og var veldig glad for at det var flere barn rundt min alder denne gangen! Håper resten koser seg der nede.      
Idag har jeg vært på mosseporten, så dro jeg på banen med kjæresten!  Senere dro jeg hjem, og nå er Sander her og skal sove over.  Ha en fin kveld ♥


-Syns om bildene?
-har du vært på noe ferie i det siste?  

KROATIAAA

//Bildene er etter rekkefølge//Heihei!  Igår kom vi til Kroatia og grunnen til at jeg ikke blogga da er at vi ikke har nett egentlig.  Enten må man kjøpe, eller - som vi -  deler internett fra mobilen som vi fant ut at vi kunne idag!   Vi er 5 familier her, så er kjempe gøy.  Leilighetene er ikke noe å skryte av, men er ikke sånn at vi tilbringer så mye tid der.   Idag sto vi opp rundt 10 og tok båttaxi til en annen strand! Der var det hoppeslott med to trampoliner og masseeee annet morro i vannet !!  Så dro vi å kjørte wipeboard, kjørte speedboat (hvor man ble sååå våt),   og så tilbake til stranda.  Er i leiligheten nå, skal ut å spise nuuu!!  Må sjappe meg siden er ikke ferdig sminket.   Viser bilder senere fra igår osv.   Ha en fin dag! Design av:

INGVILD AASHEIM hits